BAKERI
Hvorfor et brikkesystem til et bakeri?
I de senere år har fastfood markedet hatt stor innflytelse på bakerier. Smørbrød, panini, wraps og varme retter er i mange tilfeller også hverdagen for et bakeri.
Selv om salget av lunsj og middag er fordelen for bakeriene i forhold til rabattbutikkene, er bakeren ofte plassert der hvor der er mye konkurranse fra andre hurtigmatbutikker.
Disse er vanligvis svært fokusert på å produsere og servere raskt!
Bakeren er derfor utfordret når det gjelder å gi gjestene den tjenesten som trengs, og sørge for at ventetiden er så behagelig som mulig.
Derfor ser du i dag at flere og flere bakerier bruker brikkesystemer, slik at deres kunder kan vente i fred for maten og unngå å kjøre foran skranken.
Mange butikker oppdager også at et brikkesystem tillater dem å utvide rekkevidden av mattilbud.
Dette kan både tiltrekke nye kunder og øke omsetning og fortjeneste.
Et brikkesystem gjør ikke bare gjestenes ventetid mer behagelig, men kan også bidra til mindre matavfall!
I mange tilfeller kan man enkelt forberede mindre mengder ferdige smørbrød og klare måltider i den travle perioden, og i stedet la brikkesystemet gjøre ventetiden mer behagelig for gjesten.
Et brikkesystem er derfor til gavn for både gjesten og ansatte.