Search
Generic filters

Ett brikkesystem for din restaurant

Sparer tid og øker salget

Diskret kommunikasjon og større effektivitet

Restaurant & café

silent ordering system

Hvorfor velge ett restaurant brikkesystem?

Ganske enkelt; Høyere effektivitet, bedre kundeservice og økt inntekt og fortjeneste!

Det er det som ett brikkesystem vil gi din restaurant eller kafé. Enten du opererer i finere gastronomi, hurtigmat eller i veikro og andre spisesteder, vil vore brikkesystemer ha mange fordeler.

Du unngår sprakende høyttalere, opprop eller skjermer, og systemet gir dermed en mer rolig og komfortabel atmosfære i din restaurant eller kafé. Med et brikkesystem for restauranten er det ingen forvirring om gjestenees bestilling – alle får det de har bestilt.

Du kan velge mellom et pagersystem som fokuserer på kommunikasjon mellom gjester og ansatte (ett brikkesystem), eller kommunikasjon mellom de ansatte internt (personsøker)

Fordelen med ett brikkesystem er bedre kommunikasjon mellom kjøkkenet og gjesten. Med en brikkesystem unngår du lange køer og gjør ventetiden mer behagelig for gjestene.

Med en personsøker sørger du for en bedre og mer effektiv service for mange gjester i store områder. Du får en bedre og mer jevn kommunikasjon fra kjøkken til serveringspersonale, og servitørene får bedre og mer smidige arbeidsflyter med færre turer frem og tilbake. Dette gir et mye bedre arbeidsmiljø med mindre stress og mer tid for gjestene.

Akkurat det du velger, får du et pagersystem som er enkelt og raskt å installere. Og det fungerer selvfølgelig hver gang!

Ett brikkesystem for gjester er perfekt for mange steder; Restaurant, kafé, veikro, kafeteria, bistro, brasserie, kantiner, fastfood sted, kiosk, matboder, kaffebar, mat lastebil, veikro, street-food, burger bar, pizzeria, bakeri, taverna, bar, gatekjøkken, snackbar, take -away, spisestue, taverna, krokekafé, gastro pub, sushi restaurant eller iskrembar. Kort sagt hvor gjestene må vente på mat eller bord.

Vi skreddersyr løsninger som passer til din virksomhet og behov, samt til et økonomisk fundament som gir deg den beste løsningen for «avkastning av investering».

https://discoversystems.no/produkter/brikkesystem/

Relaterte produkter

Financing

Billigt
Vi kan tilby ekstremt fordelaktig finansiering med faste avdrag og faste lave renter.
Fleksibel
Betal kontant, over 6 måneder eller noe helt tredje. Vi har en løsning som passer deg.
Rett og slett
Noen få klikk er alt som trengs. Så løper resten av seg selv, helt automatisk.

Vi bruger et moderne patientkaldesystem fra Discover Systems i vores klinik, for at gøre ventetider for vores patienter mere behagelige. Med disse personsøgere kan patienter bevæge sig frit i hele huset, og feks. besøge vores ”patient boulevard” på anden sal.

Vi er meget tilfredse med systemet

L. Plümer - Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf (UKE)
Discover Systems Logo