Search
Generic filters

VENTE HOS VETERINÆREN

VENTE HOS VETERINÆREN

Å vente med kjæledyret ditt hos veterinæren kan være forbundet med problemer, da dyr, som mennesker, ikke alltid kommer overens med hverandre.

Dyr, som mennesker, har forskjellig temperament, og når de er hos veterinæren kan det oppstå konflikter mellom dem. Det være seg hunder av ulike raser eller f.eks. hund og katt sammen.

Hos Odder Dyreklinik kan du bestille time, men også akuttpasienter som ikke har bestilt time. Vi prøver å unngå at for mange dyr er sammen samtidig i mottak og venterom. Dette reduserer også risikoen for blant annet infeksjonssykdommer.

Dyrlæge pager    Odder Dyreklinik

Stressede dyr kan oppholde seg i bilen, slik at du stresser dem minst mulig, og lar dem gå direkte inn på konsultasjonsrommet.

En løsning på disse problemene kalles et personsøkersystem, hvor dyrets eier får en personsøker ved innsjekking, og som så har mulighet til å gå ut i kortere eller lengre tid. Når det er pasientens tur, kan veterinæren ganske enkelt trykke på en knapp for å ringe pasientens eier, som vil motta et blits eller vibrasjon i personsøkeren, og be dem gå til resepsjonen eller direkte til behandlingsrommet.

Jan Birch fra Odder Dyreklinik opplyser;

«Mange dyr blir stresset når de kommer til en klinikk. Ikke bare fordi de har en sykdom eller har blitt skadet, men dyrene kan også bli stresset bare av å måtte være sammen med andre dyr.

Med et personsøkersystem fra Discover Systems kan vi dempe dette ved å la pasienter vente ute. Det er veldig enkelt og behagelig for alle»

hund med pager

 

Discover Systems Logo