Search
Generic filters

Overalt på fastlandet og øyene

kan et Silent Ordering personsøkersystem gi god mening

Overalt på fastlandet og øyene kan et Silent Ordering personsøkersystem gi god mening

Endelave er en liten øy i Kattegat, og kanskje ikke like kjent som sin større søsterøy; Samsø, men like vakker, og er årets øy 2020/21 i Danmark. Endelave er også kjent som «kaninøya».

Du kan gjøre mange ting på øya som å gå «Kaninoen» som er en 21 km lang tur, eller dra på tangsafari. Alternativene er mange, og blir du sulten, enten når du kommer med båt eller skal seile derfra, så er Endelave Grill & Cafe det rette valget å besøke.

I tillegg til bakeri og café, har Endelave Grill & Café også sykkelutleie, minigolf eller til og med leie av golfbil slik at du kan kjøre ut til øya og se det rike dyrelivet og naturen. Og er du bare kaffetørst, så står det selvfølgelig kaffe og hjemmebakt kake klart.

Jan Søndengaard fra Endelave Grill & Café er ganske klar i svaret når vi spør om han er fornøyd med sitt Silent Ordering personsøkersystem;

“Endelave Grill & Café har gledet oss over at vi har valgt et brikkesystem fra

Discover Systems.

Vi hadde vurdert det lenge da det var en stor investering for oss.

Men vi har langt fra angret – det fungerer bare hver gang med god rekkevidde

Med personsøkersystemet har vi spart 2 ansatte i grillbaren og klart en kundeøkning på 30 % det første året ”

Og hos oss i Discover Systems A/S er vi glade for å ha hjulpet enda en kunde med et personsøkersystem som hjelper i disse tider hvor det store problemet er å skaffe personale.

https://discoversystems.no/produkter/brikkesystem/

@endelave.grill.cafe

Discover Systems Logo