Search
Generic filters

ORDERCUBE

– EN FANTASTISK VEI FOR SERVERINGSPERSONALET

ORDERCUBE – EN FANTASTISK VEI FOR SERVERINGSPERSONALET

Hvem har vel ikke prøvd å sitte på en restaurant og forgjeves forsøkt å få kelnerens oppmerksomhet når du vil bestille mer eller be om regningen.

Det er ofte her restauranter dessverre etterlater sine gjester med et negativt sisteinntrykk – selv om kvelden har gått bra og servicen har vært veldig bra.

Det er et kjent konsept i restaurantbransjen at fra det øyeblikk gjesten kommer inn og setter seg til bords, er oppmerksomheten på topp. Du får matkortet ditt, du bestiller, maten kommer og alle er fornøyde. Etter dette er ikke servitørens interesse fullt så stor, siden gjesten tross alt har fått maten sin.

Det er imidlertid i denne perioden, etter at maten er servert, at det er optimal mulighet for mersalg, samt gi gjestene den perfekte service og restaurantopplevelse.

Ordercube er et produkt laget spesielt for å gi restauranten mersalg, spare tid for servitører og øke servicen til gjestene.

Produktet fungerer i all sin enkelhet på en lysende firkant. Servitøren kan på avstand se at det er noen som ønsker service eller for eksempel vil betale. Når gjesten trykker på service- eller betalingsknappen, skifter den firkantede lampen farge og servitøren blir tilkalt på denne måten. «Ringa» kan også sees på det tilhørende nettbrettet, smarttelefonen eller servitørenes smartklokke, hvis de har en tilknyttet.

Ordercube er også så mye mer enn det. Det er også et bordverktøy, for ikke å nevne at det er et elektrisk stearinlys som bringer hygge til gjestene.

Ordercube er utstyrt med reservasjonsfunksjon, på samme måte som den har en innebygd funksjon som hindrer tyveri.

Det er også et statistikk- og styringsverktøy, da det kan gi gjennomsnittlig ventetid og andre data som er relevante for ledelsen.

Eksterne apper som digitale menyer, nettbestillinger eller håndfri betaling kan integreres i Ordercube. Mulighetene er mangfoldige.

Hva får gjester og ansatte ved å implementere Ordercube? Ja, studier viser at:

• 80 % mindre ventetid for gjester

• 40 % mer i tips til servitører på grunn av fornøyde gjester

• 19 % mer fortjeneste for restauranten

• 15 % mindre personalkostnader

• Spare stearinlyskostnader

• Økt medarbeidertilfredshet

• Økt bordomsetning – flere gjester per bord

Ordercube on tables

Så det er ikke mye å vente på, er det?

Kontakt oss for en demonstrasjon og snakk om akkurat din restaurants behov.

Vi har mer enn 20 års erfaring med å hjelpe restauranter med å effektivisere arbeidsflyten og servicen deres. Vi har også løsningen for deg.

www.discoversystems.no

info@discoversystems   – Tlf: +45 7022 0056

Discover Systems Logo