Search
Generic filters

Optikerkommunikasjon

Berger Optik

Optikerkommunikasjon

Pager system

Christian Berger, Berger Optik.

Hos mange optikere er det godt trykk på testrommene, og det er viktig å utnytte tiden i disse optimalt.

Når en kunde skal til synsprøve har kunden ofte god tid, og vil kanskje snakke litt mer enn bare om briller og syn etc. Dette kan gjøre testrommene til et koselig sted, noe som er flott for både kunde og optiker, men er det press på kundestrømmen, og behovet for flyt i prøverommene. da gjelder det å optimalisere prosessene og kommunikasjonen internt hos optikeren.

Dette er gjort hos Berger Optik i Galten, hvor Christian Berger har fått installert kaldknapp i velkomstområdet i butikken, og et lite lyspanel inne i øvingslokalene.

Dermed kan personalet foran diskret og effektivt fortelle optikeren at nå har neste kunde kommet og venter på sin tur, eller at en annen optiker bør bruke rommet så snart en er ferdig.

Dette gjør at du kan effektivisere tiden din, og passe på at du ikke kaster bort tiden med koseprat i øvingslokaler, men f.eks. kan ta med kunden ut i butikken og snakke ferdig.

Christian Berger forteller at «Det er ofte press på prøve- og testrom hos optikere, og en enkel og grei kommunikasjon som en kaldknapp i butikken, og lys i prøve- og testrom gjør at vi kan effektivisere prosessene våre. Vi kan dermed få flere kunder gjennom synsprøver og i butikk, og prosessen glir lettere til glede for ansatte og kunder.

Da lampen i behandlingsrommene kan kommunisere med flere farger, er det mulighet for at vi kan gi ulike beskjeder til behandlingspersonene avhengig av avtale. Det er enkelt og effektivt”

Pager system

Likeledes har Berger Optik installert et ringesystem slik at man kan ringe hverandre dersom noen ansatte er i første etasje, hvor det er verksted og spiseplasser. Dette gjør at du heller ikke trenger å løpe frem og tilbake for å tilkalle en person.

Ringesystemer kan skreddersys til nesten enhver situasjon der du ønsker å optimalisere arbeidsflytene og prosessene dine. Den er enkel å installere og betjene og gir økonomisk mening.

Fortell oss om dine arbeidsflyter og prosesser, og la oss gi deg råd om hvordan det kan forbedres.

https://discoversystems.no/produkter/ansattoppkalling/

Discover Systems Logo