Search
Generic filters

AARHUS TANNLEKESENTRUM

AARHUS TANNLEKESENTRUM

AARHUS TANNLEKESENTRUM BRUKER MODERNE TILKALLING I SINE 4 KLINIKKER

Aarhus Tannlegesenter har klinikker i Aarhus, Højbjerg, Hasselager og Skejby har nylig modernisert sine klinikker med et moderne oppkallingssystem fra Discover Systems.

Her er tannlege Michael Kristensen godt fornøyd med de nye systemene. Tidligere hadde de en konvensjonell ringeklokke, noe som i mange tilfeller kunne være til irritasjon eller forvirring, da man måtte velge hvilken tone klokken skulle avgi, avhengig av hvem man ringte fra behandlingsrommene. Noen ganger kunne ikke personalet ikke finne ut hvem som ble kalt til behandlingsrommene. Som om lyden kan være veldig irriterende.

Med et personsøker system fra Discover Systems kan du nå ringe akkurat den du ønsker skal komme fra alle behandlingsrom, og du trenger ikke vite om personalet er på sterilrommet, resepsjonen eller f.eks. lunsjrommet. Et anrop fra behandlingsrommet går direkte til en liten personsøker som hver medarbeider har i lomma eller klippet fast i lomma. Personsøkeren kan vibrere og/eller pipe slik at mottakerne vet at det er et anrop, og på personsøkerens display kan du se hvilket behandlingsrom som ringer. Enkelt og effektivt, og alt er selvsagt trådløst og trenger ikke WIFI eller LAN, da det opererer på sin egen frekvens.

https://www.aarhustandcenter.dk/

Michael Kristensen opplyser;

«Før hadde vi konvensjonelle ringeklokker, som kunne være støyende og forvirrende ettersom vi måtte huske de forskjellige tonene hele tiden. Lydene var også irriterende for kundene våre. Med det nye systemet er kommunikasjonen helt klar og diskret i både vibrasjon, tone og meldinger på displayet i den lille personsøkeren.

Løsningen er også mye mer hygienisk, da knapper etc er veldig enkle å rengjøre.

Vi har montert knappene på veggene, så det er også enkelt å trykke på dem med albuen, noe som også øker hygienen, så vi er veldig fornøyde med systemet og funksjonene»

#personsøkersystem #dental #cliniccall #trådløs #dentalcall #dentalklinikk #tannklinikker

https://discoversystems.no/produkter/ansattoppkalling/

https://discoversystems.no/ersonsoekersystemer-i-helsevesen/

 

Discover Systems Logo