Search
Generic filters

6 grunner til at du fortsatt bruker personsøkersystemer og ikke mobiltelefoner

6 grunner til at du fortsatt bruker personsøkersystemer og ikke mobiltelefoner

6 grunner til at du fortsatt bruker personsøkersystemer og ikke mobiltelefoner
Mange spør fortsatt om du ikke bare kan bruke mobiltelefoner i stedet for personsøkere, men her er mange grunner til at personsøkere (også kalt pager, brikke eller buzzer) er bedre i mange situasjoner.

Sikker og pålitelig kommunikasjon
Personsøkere er ikke avhengig av f.eks. mobilnett eller wi-fi, men har sin egen kommunikasjonskanal helt. Personsøkersystemer er derfor en mer pålitelig form for kommunikasjon hvis f.eks. wifi eller telefonnettverk svikter. Viktige steder å have pålitelig kommunikasjon er for eksempel sykehus, vaktselskaper, klinikker, nødetater osv.

Billig å kjøpe og bruke
Sammenlignet med å gi dine pasienter eller kunder en mobiltelefon for å ringe dem, er personsøkerne betydelig billigere. Likeledes er det ingen SMS-avgifter eller telefonabonnement, som ofte er dyre nok.

Slitesterk og robust
Personsøkerne og pagere er robuste og bygget for bruk i mange tøffe miljøer. En mobiltelefon er betydelig mer skjør, ikke minst pga glass overflate.

Enkel teknologi
Personsøkere har blitt laget siden 1950-tallet (og ofte kalt pager, brikke eller buzzer), og er derfor en teknologi som er utviklet over mange år. Mange vil kanskje kalle det en gammel teknologi, men det er nettopp de mange årene som har gjort at teknologien ikke har de samme feilene som mobiltelefoner. Personsøkere er enkle å bruke og installere, og krever lite eller ingen opplæring.

Diskret og kraftig
Et av stedene det ofte brukes personsøkere er som servitøranrop. Personsøkerne ligger ofte bak beltet eller i lommen til serveringspersonalet, som kun får en diskret vibrasjon når de skal hente maten på kjøkkenet, eller må kalles til baren osv. En mobiltelefon som må vibrere i samme grad gjennom dagen vil veldig raskt gå tom for batteri, noe som ikke skjer med en personsøker da denne er bygget for nettopp dette formålet.

Dette er for eksempel også viktig hvis de brukes som personsøkere på klinikker eller sykehus osv. at man kan stille inn personsøkere til kun å vibrere, og at de ikke trenger å ringe eller sende noen annen form for støy.

Mange alternativer
Personsøkersystemer har ofte en åpen protokoll som gjør det enkelt for andre systemer å integrere. Dette kan være POS-systemer, eller ventetidssystemer på varehus som vil ringe etter lastebiler, eller pasientsystemer i klinikken eller sykehuset, hvor du kan ringe personsøkerne fra ditt eksisterende system.

Det finnes imidlertid også separate programvarer som kan gjøre dette hvis du ikke vil bry deg med en standard telefonterminal.

Personsøkersystemene har også mulighet for gruppesamtaler, noe som betyr at du kan ringe flere personer samtidig. Det kan f.eks. være en kokk som ønsker å gi beskjed til hele serveringsstaben, eller en leder i et beredskapsteam som ønsker at alle skal komme til samme sted. Mulighetene er mangfoldige.

https://discoversystems.no/produkter/brikkesystem/

 

Discover Systems Logo